Om os

HVEM ER VI?

Interlink A/S er et familieejet firma startet i 1986 af Niels Jørgen Kannevorff, der fortsat fungerer som Administrerende Direktør. I 2008 tiltrådte hans søn Jeppe som Salgsdirektør i firmaet.


Udover produktions -og administrationsfaciliteter i Danmark, har Interlink et datterselskab i Sverige, Scandflow AB, og agenter over hele verden, der sørger for vores lokale repræsentation.

Interlink har i alle år været kendt som en pålidelig partner, man kan stole på.


Vi kontrollerer og tester vores produkter både hydrostatisk og pneumatisk for at sikre, at de lever op til vores kunders krav. Kvalitet og kontrol, gennem viden og knowhow, hjælper os med at tilbyde de bedste produkter på markedet. Vores professionelle hold af teknikere og ingeniører står til rådighed, for at sikre kunden den bedst mulige løsning.

SE VORES PRODUKTER

KONTAKT OS

NU

HVORFOR VÆLGE OS?


Hos Interlink A/S er pålidelighed og kvalitet i højsædet. Vores produkter gennemgår en grundig kontrol, før de bliver godkendt til levering. Vores medarbejdere er altid i tæt kontakt med vores fragtfirmaer. Dette hjælper til med, at få transporten til at forløbe gnidningsfrit. Med vor mange års knowhow inden for branchen sørger vi for, at kunderne får varerne leveret til tiden.


Vi kontrollerer og tester vores produkter både hydrostatisk og pneumatisk for at sikre, at de lever op til vores kunders krav. Kvalitet og kontrol gennem viden og knowhow hjælper os med at tilbyde de bedste produkter på markedet. Vores professionelle hold af teknikere og ingeniører står til rådighed, for at sikre kunden den bedst mulige løsning.